La Târgoviște se fac primii pași în ceea ce privește reabilitarea arenei „Eugen Popescu”. Pentru că stadionul nu este funcțional, decât pe jumătate, s-a decis demolarea părților degradate  ale construcției. Mai este necesar doar un vot din  partea consilierilor locali.

Foto– Stadion „Eugen Popescu”, iunie 2019

În data de 27 iunie 2019, consilierii locali, din cadrul CLM Târgoviște sunt chemați să își dea acordul pentru un proiect al Primăriei Târgoviște ( autoritate ce deține stadionul „Eugen Popescu”) pentru demolarea parțială a arenei.

Concret :

„Se aprobă documentația tehnică pentru obținerea autorizației de desființare pentru obiectivul de investiții „reabilitare și modernizare stadion <Eugen Popescu> din Târgoviște”

Se precizează în proiectul de hotărâre.

În planul de demolare , lucrări ce vor demara probabil după ce proiectul de hotărâre va fi aprobat, se prevede demolarea tribunei a II-a, a peluzei, a tabelei de marcaj și a turnului Tv(situat la tribuna I). Costul total al demolării amintite, prevăzut în proiectul de hotărâre, este de 470.273,60 lei cu TVA. Banii vor fi suportați de la bugetul local, după cum este prevăzut tot în hotărâre.

În ceea ce privește reconstrucția, deocamdată nu este făcut niciun anunț. Echipa locală de fotbal, Chindia Târgoviște, recent promovată în liga I de fotbal, va disputa meciurile de acasă, în ediția 2019-2020, a primului eșalon de fotbal, la Mioveni.

Articolul precedentCum au „dansat” dresorii din Runcu și caii lor, la Haidook Summer Fest 2019
Articolul următorCod Galben de furtună, până la ora 23.00, în Dâmbovița. Urmează zile caniculare