Consiliul Județean Dâmbovița anunță că a fost deschis un cont bancar, unde doritorii pot să doneze sume de bani pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unitate medicală ce are nevoie de aparatură medicală și materiale sanitare. Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște este în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, fiind cea mai mare unitate medicală din Județul Dâmbovița.

Anunțul a fost făcut pe facebook de președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea:

„Având în vedere răspândirea infecției cu virusul COVID-19, am înțeles că există doritori care vor să susțină financiar demersurile Spitalului Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) în ceea ce privește achiziția de #echipamente și #materiale sanitare.

Cei care doresc să contribuie, fie persoane fizice, fie persoane juridice, o pot face în contul RO45TREZ27121F370100XXXX, pus la dispoziție de SJUT pentru această cauză.

Orice #sponsorizare, orice #donație este mai mult decât binevenită într-o asemenea situație și #mulțumesc tuturor operatorilor economici care și-au exprimat deja intenția de a dona!

Mai multe informații despre donații puteți afla la numărul de telefon 0755 063 087 – Mihaela Pîrvu, director economic SJUT.

Avem nevoie mai mult decât oricând de #solidaritate pentru a putea trece cu bine peste tot și fiți siguri că orice sprijin va fi un mare ajutor atât pentru #medicii dâmbovițeni, cât și pentru #pacienți.”

.

Se spune în postarea, de pe pagina de facebook a CJ Dâmbovița, ce a fost făcută astăzi, 18 martie 2020.

Articolul precedentÎngrijorător! Este posibil ca 130 de persoane,ce au sosit în ultimele 10 zile în Dâmbovița, din zone de risc, să nu se fi izolat
Articolul următorCoronavirus România 260 de cazuri (18 martie, ora 18.00). În Dâmbovița, în continuare, niciun caz confirmat