Băiatul de 11 ani, din Butimanu, județul Dâmbovița, abuzat și filmat de trei adolescenți, se află acum în grija unui asistent maternal, până când mama sa, plecată la muncă peste hotare, va veni să îl ia. Acesta se afla în grija bunicii. 

Adolescenții acuzați că au violat și filmat băiatul de 11 ani în timpul actului, au fost reținuți sâmbătă de polițiști, iar Tribunalul Dâmboviţa a dispus duminică arestarea lor preventivă pentru 20 de zile, a precizat IPJ Dâmbovița.
 „Față de cele trei persoane reținute sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și pornografie infantilă, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 20 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița. 

Adolescenții acuzați de viol, arestați preventiv pentru 20 de zile

Cei trei adolescenți se află în prezent la Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Întâmplarea ar fi avut loc în casa unui tânăr, unde victima a fost obligată să meargă și unde a fost violată de cei trei adolescenți.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în seara de 2 ianuarie a.c., în intervalul orar 21.30 – 22.30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce se deplasa spre locuinţă, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul acestuia, unde, împreună cu alţi doi tineri, ar fi determinat-o să întreţină raporturi sexuale orale.

Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil, şi distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicaţii de comunicare”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Primarul din Butimanu, Gabriel Dragnea, a precizat că victima este din Butimanu, consătean cu unul dintre cei trei tineri care l-au abuzat, iar ceilalți doi sunt din comuna Niculești.

„Copilul abuzat provine dintr-o familie dezorganizată. Mama lui este plecată din țară, iar despre tată nu se știe nimic. Băiatul este în grija bunicii”, a mai declarat primarul din Butimanu.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita