Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, scutură Guvernul pentru haosul în care sunt aruncate administrațiile locale de terminarea fondurilor din PNDL. Guvernul Cîțu n-a măsurat cum trebuie, banii pe un an s-au terminat în 6 luni și construcția de drumuri, grădinițe, scoli, rețele de apa și canal sau stații de epurare a apei sunt amenințate de suspendare până la o viitoare rectificare bugetară. Dacă PNDL va primi bani la rectificarea bugetară! Numai în Dâmbovița, 125 de șantiere și 60 de primării sunt amenințate de lipsa banilor anunțată într-o notă a ministrului Dezvoltării, Cseke Attila.
Liderul social democrat atrage atenția că, dincolo de vorbele multe rostogolite, PNDL era singurul plan național de dezvoltare funcțional până acum. Blocajul generat de guvern trimite muncitorii în concediu fără plată și împinge în faliment firmele excitante care nu-și pot incasa banii pentru lucrările executate Nu va pasă! este concluzia amară a  presedintelui Consiliului General Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMitică Dragomir, dezvăluiri explozive la Culisele Statului Paralel: Cum a aranjat un blat cu tatăl lui George Maior și l-a dat jos din avion pe Cornel Dinu
Articolul următorTârgoviște: Cinci persoane au fost rănite după coliziunea dintre două autoturisme