Premieră teatrală cel puțin neconvențională la teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște. Spectacolul „Crimă și pedeapsă” va avea premiera în noaptea de 5 spre 6 decembrie 2019, exact la miezul nopții.

Specatacolul este pus în scenă, la teatrul târgoviștean, de regizorul din Republica Moldova,Dumitru Acriș.

Imagine

Afiș spectacol Crimă și Pedeapsă, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște

<„Crimă și pedeapsă” este a doua premieră de la miezul nopții, după „Salonul nr. 6” care a avut același start nocturn… într-o noapte de noiembrie a anului 2016. Regizorul, actorii și echipa teatrului au crezut în această inițiativă, iar biletele sunt sold out, așa cum au fost și acum 3 ani.

Încă un element important al viziunii regizorale este acela că spectacolul „Crimă și pedeapsă”, după F.M. Dostoievski, se joacă cu publicul pe scenă, într-un spațiu claustral, dar animat de suflete care ard la temperaturi înalte. Fiecare persoană este suma tuturor oamenilor pe care i-a întâlnit. Fiecare interacțiune imprimă un anumit tip de mesaj, de energie, de reacție. Suntem oglinzi unii pentru alții. Suntem prea puțin conștienți de modul și forța cu care îi influențăm pe cei din jurul nostru, prin felul nostru de a fi și prin acțiunile noastre.>

Este anunțul celor de la Teatrul Tony Bulnadra din Târgoviște, anunț prin care se promovează spectacolul.

Trebuie precizat și faptul că spectacolul este sold oud, dar nu sunt vândute decât câteva zeci de bilete.