Festivalul Crizantema de Auro 2018 s-a încheiat, sâmbătă, iar marele premiu a rămas acasă. Trofeul Crizantema de Aur a fost câștigat de o dâmbovițeancă.

Marea câștigătoare a celei de-a 51-a ediții a Festivalului Crizantema de Aur 2018 este Nicoeta Vasile, din comuna Aninoasa.

Eugen Doga, președintele de onoare al juriului secțiunii de Interpretare, împreună cu primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și Alina Mavrodin Vasiliu – directorul artistic al festivalului, au fost cei care au urcat pe scenă și au îmnânat premiul cel mare.

„Dumnezeu le rânduiește pe toate,pregătește ce e mai bun pentru noi, pe mine m-a rasplatit, a rânduit spre binele meu, și după emoțiile trăite frumos in data de 18 octombrie 2018 mi-au adus în această seara Trofeul celei de-a 51 ediții a Festivalului Concurs de Romanțe „Crizantema de Aur” la Târgoviște. Mulțumesc juriului, orchestrei”Dor românesc”, din Bistrița, condusă de minunatul Stefan Cigu, nașilor mei , Familia Măgureanu și familiei mele, Cristinei Dan, pentru tot și pentru profesionalism,și blicului minunat din sala și din fata televizoarelor. Romanța ne-a unit, la Targoviste, sunt fericita”, a spus marea câștigătoare.

Repertoriul cu care Nicoleta Vasile a câștigat aprecierea totală a juriului a fost compus din: “Bătrânul tei” pe muzica lui Dan Mizrahy și versurile Mariana Ionescu; „Viaţa-i joc de noroc”, muzica: Constantin Bardan, versuri Angela Georgică.

Articolul precedentVIDEO Pompierii au salvat de la moarte trei femei
Articolul următorDirecțiile în care chinezii din Guilin vor investi în Dâmbovița: pomicultură, piscicultură, zona verde și educație