CSM Târgoviște și U Cluj au disputat, la Târgoviște, primul meci din disputa pentru locul cinci, în actuala ediție a primei divizii de baschet feminn. Fetele antrenate de Cătălin Tănase s-au impus lejer în prima confruntare, ce a avut loc la Târgoviște.

Foto arhivă- meci campionat CSM Tîrgoviște- ICIM Arad (aprilie 2019)

CSM Târgoviște și U Cluj au ajuns să se dueleze pentru locul cinci, în campionatul primei divizii de baschet feminin. Altă dată derby-ul campionatului, meciul, ce a avut loc la Sala Sporturilor din Târgoviște, a fost mai mult un meci al unor echipe aflate deja în vacanță. Miza, locul cinci în campionat, nefiind una care să determine combatantele la prea multă combativitate.

În aceste condiții gazdele de la Târgoviște s-au impus lejer.

CSM Târgoviște-U Cluj 68-50 (22-12,14-16,18-12, 14-10)

Confruntarea a fos și un duel între Ancuța Stoenescu, de la gazde, (23 de puncte) și T. Henderson (24 de puncte), de la oaspete.

Cea de-a doua partidă va avea loc la Cluj Napoca, în data de 9 mai. Dacă va fi nevoie de o partidă decisivă aceasta va avea loc la Târgoviște în data de 12 mai a.c.

Articolul precedentChindia dă lovitura la Snagov și câștigă, cu 1-0, printr-un gol al lui Liviu Mihai, în minutul 93
Articolul următorVIDEO Trei vaci, secerate de un arc electric produs la un cablu neasigurat. Două au scăpat însă una dintre ele a pierit sub ochii ciobanului