CSM Târgoviste a obținut o victorie lejeră, pe teren propriu,în prima ligă de volei feminin, 3-0, la seturi, cu CSU Belor Galați. Rezultatul în conferă șanse echipei dâmbovițene, în lupta pentru ocuparea, la finalul actualei ediții de campionat, a unui loc pe podiumul campionatului.

Aflată oarecum în pierdere de viteză (n.m. de puncte) față de principale contracandidate, Alba Blaj și Dinamo București, din bătalia pentru campionat, în actuala ediție a primei ligi de volei feminin, CSM Târgoviște a reușit o victorie de moral, pe teren propriu, contra unei echipe pe care o va întâlni și în faza finală a competiției interne (locurile I-VI).

Foto arhivă

La Sala Sporturilor din Târgoviște, în etapa cu numarul 20, a primei ligi de volei feminin, gazdele de la CSM Târgoviste nu au avut nevoie decât de o oră și două minute, pentru a își adjudeca partida cu CSU Belor Galați (3-0 la seturi, 25/17, 25/14, 25/16).

De la gazde, din nou, cea mai valoroasă jucătoare a fost H Yusleyni-15 puncte.

Clasament prima ligă de volei feminin (sursafrvolei.ro)

Cu acest rezultat, CSM Târgoviște își consolidează poziția a treia în campionat (18 meciuri-43 de puncte), la cinci puncte în fața locului 4. Primele poziții ale clasamentului, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, sunt ocupate de CSM Volei Alba Blaj (52 de puncte) și Dinamo Bucuresti (48 de puncte).

După cele două etape rămase de disputat din sezonul regulat, urmează faza finală a campionatului ( o batălie, tur-retur, între primele șase clasate), unde, dată fiind diferența de puncte din clasament, la momentul actual, CSM Târgoviște mai speră doar la locul 2, prima poziție părând a fi deja acontată, de CSM Volei Alba Blaj.