CMS Târgoviște și ICIM Arad au oferit o confruntare cu totul specială, în cea de-a doua partidă din play-off-ul ligii naționale feminine de baschet. Arădencele s-au impus și în această confruntare, cu scorul de 56-37, iar târgoviștencele au reușit o contraperformață incredibilă, doar 7 puncte în cea de-a doua jumătate a meciului.

Sursa fotowww.baschetarad.ro

Partida ce a avut loc la Arad a contat ca etapa a doua a play-off-ului primei ligi de baschet feminin, etapă care stabilește participantele în semifinalele competiției.

Cea de-a doua confruntare dintre Arad și Târgoviște (în prima, disputată tot la Arad, bănățencele s-au impus cu 65-61) a consemnat, la finalul meciului, două noi repere ale contraperformnaței, în dreptul CSM-ului din Târgoviște.

După ce la pauza mare (ca și în prima partidă de la Arad) târgoviștencele au condus, de această dată cu 30-27, după pauză, echipa condusă de Cătălin Tănase, a părut că a abandonat lupta, „reușind” doar 7 puncte în 20 de minute de joc. Nu a lipsit mult ca, în ultimul sfert, CSM Târgoviște să mai bifeze o altă contraperformață istorică-respectiv niciun punct marcat.

Sursa fotowww.baschetarad.ro

Scor final:

ICIM Arad -CSM Târgoviște 56-37 ( 15-14,12-16, 17-5,12-2)

Târgoviștea bifează, din păcate, o altă contraperformață, 8 partide consecutive încheiate cu înfrângeri, în competiția internă.Marcatoarele acestei partide au fost:

Arad: Hadzovic 19 puncte, Williams 18 puncte şi 19 recuperări, Lee 7, Ardelean, Ciotir şi Dzombeta cu câte 4 puncte fiecare.

Târgovişte: Stoenescu 11, Toma 10, Poole 7, Vaida 5, Ghita 2 şi Chivu tot 2 puncte.

Confruntarea dintre cele două echipe se mută la Târgoviște, unde în data de 12 aprilie va avea loc cea de-a trei confruntare.FCC ICIM Arad mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în semifinalele competiției.

Articolul precedentVideo|Chindia trece la pas de Dacia Unirea Brăila, cu 3-0, în prologul etapei cu numărul 28
Articolul următorȘefa PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, pleacă din Guvern. PSD a găsit deja înlocuitor