CSM Târgoviște a obținut a patra victorie consecutivă în campionat. În ultima etapă a sezonului regulat din prima ligă de volei feminin târgoviștencele au trecut de Dinamo București.

În partida ce a contat pentru etapa a XVIII-a, a primei ligi de volei feminin, ultima a sezonului regulat, CSM Târgoviște a continuat traseul bun din ultima perioadă și a reușit o nouă victorie.

Pe teren propriu, elevele lui Valerijan Luka s-au impus în fața celor de la Dinamo București, după ce oaspetele au dat impresia că pot produce surpriza, mai ales datorită rezultatului din primul set, câștigat de dinamoviste în prelungiri.

A fost doar un moment mai slab al târgoviștencelor, ce și-au revenit și au reușit să câștige, fără prea mari emoții, următoarele trei seturi ale confruntării și să-și asigure o victorie de 3 puncte.

CSM Târgoviște-Dinamo București 3-1 (25-27, 25-20, 25-13,25-17)

De la gazde s-a remarcat, încă o dată, sârboaica Sara Klisura (19 puncte)-(foto), cea mai bună jucătoare de pe teren,în această partidă.

Pentru ambele echipe, urmează partea a doua a campionatului, o competiție în doar șase competitoare, cu meciuri tur-retur, ce debutează în data de 23 martie. La finalul primei părți a campionatului CSM Târgoviște a ocupat poziția a treia în clasament, cu 32 de puncte.

Sursa foto articol- www.csmtargoviste.ro

Articolul precedentChindia câștigă la Mioveni și vine la un punct distanță de locul I
Articolul următorMașină distrusă, după ce s-a izbit de un cap de pod. Șoferița a fugit de la locul accidentului