La finalul sezonului regulat în Liga Naţională de baschet feminin au fost stabilite cele opt echipe calificate în play-off, iar clasamentul iniţial a suferit modificări, după ce echipele Rapid Bucureşti şi ACS Târgu Secuiesc au fost penalizate cu cinci puncte, pentru că nu au aliniat şi o echipă de junioare în unul din campionatele U14-U18, conform regulamentului.
FRB a anunţat, miercuri, că în şedinţa din 25 martie, Consiliul Director al forului a ratificat mai multe penalizări asupra unor echipe care nu au respectat regulamentul, astfel că tabloul formaţiilor calificate în play-off a suferit modificări.
Echipele Rapid Bucureşti şi ACS Târgu Secuiescu au fost penalizate cu câte 5 puncte, pentru că nu au aliniat şi o formaţie de junioare în unul din campionatele U14-U18, astfel că au încheiat sezonul regulat pe locurile 10, respectiv 13, şi, ca urmare, fără drept de acces în play-off.
În acestă fază s-au calificat, în ordinea clasamentului, Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, Olimpia Braşov, ICIM Arad, CSM Târgovişte, Phoenix Constanţa, ”U” Cluj şi CSU Oradea.
Programul confruntărilor din prima fază a play-off-ului este: Astfel, duelurile din play-off-ul LNBF sunt urmatoarele: Sepsi – CSU Oradea, CSM Satu Mare – ”U” Cluj, Olimpia Braşov – Phoenix Constanţa şi ICIM Arad – CSM Târgovişte.
Campioana din 2018 este echipa Sepsi Sfântu Gheorghe.
Articolul precedentTânăr de doar 18 ani, din Târgoviște, identificat cu droguri de risc asupra sa
Articolul următorJandarmii dâmbovițeni plâng după un coleg care s-a stins prea devreme