Călin Laurenţiu, 55 de ani, din comuna dâmbovițeană Voinești, este acuzat că i-a provocat răni grave concubinei sale, în vârstă de 59 de ani, după ce și-a pus în aplicare perversiunile sexuale. Potrivit anchetatorilor, agresorul i-a produs leziuni violente concubinei sale prin introducerea în rect a unui morcov, fără consimțământul acesteia.
„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din Oncești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol urmat de moartea victimei. Astăzi, 31 mai, cel în cauză va fi prezentat Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este bănuit că, în ziua de 21 mai, i-ar fi produs leziuni violente concubinei sale prin introducerea în rect a unor corpuri străine, fără consimțământul acesteia”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
În urma acțiunii, femeia, în vârstă de 59 de ani, a decedat.
Articolul precedentAtenție! Cod portocaliu de furtună și în Dâmbovița
Articolul următorExamen de atestare a cunoştinţelor profesionale pentru elevii clasei a XII-a, la Seminarul Teologic din Târgoviște