Timp de trei zile, la Târgoviște, în organizarea ISU Dâmbovița, s-a desfășurat Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR”. Din păcate, gazdele nu s-au numărat printre câștigători, dar pompierii dâmbovițeni spun că organizarea competiției este o răsplată în sine.

În perioada 4-7 iunie, 16 echipe ale celor de la ISU, din tot atâtea județe, s-au întrecut la Târgoviște, într-un campionat de minifotbal.

„Cele mai bune echipe ale pompierilor la minifotbal s-au întrecut în cadrul etapei finale a Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR” – ediţia 2019, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (ASPR) şi găzduită în acest an de judeţul Dâmboviţa.

Pentru titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal s-au întrecut echipele reprezentative ale inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă din: Arad, Bistriţa – Năsăud, Botoşani, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Sălaj, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

În urma desfăşurării competiţiei, care a fost aprig disputată, dar în spiritul fairplay -ului şi colegialităţii, clasamentul final a fost următorul:

  • Locul I – echipa ISU “Mihai Viteazul” al județului Covasna
  • Locul II – echipa ISU ”General Eremia Grigorescu” al județului Galaţi
  • Locul III – echipa ISU ”Lt.col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj
  • Diploma Fair-Play – echipa ISU ”Delta” al județului Tulcea”

Se precizează într-un comunicat al celor de la ISU Dâmbovița „Basarab I”.

Articolul precedentPloile continuă. Codul galben a fost restrâns pentru nordul județului Dâmbovița
Articolul următorS-a ales cu dosar penal, pentru o pușcă de tir, deținută fără documente