Clubul Sportiv Municipal Târgoviște (CSM) își anunță fanii că vor avea ocazia să vadă la lucru, pe parchetul Sălii Polivalente din Târgoviște, patru dintre cele mai bune echipe de baschet și volei feminin, din competițiile interne, într-o singură zi. Mai precis în data de 27 Octombrie 2018.

Este vorba de meciul de baschet dintre CSM Târgoviște și vicecampiona din ediția precedentă, a campionatului feminin , CSM Satu Mare.

Tot în aceiași zi se vor confrunta, la Târgoviște, campioana ediției precedente din competiția internă de volei feminin, CSM București, și echipa gazdă CSM Târgoviște, una dintre protagonistele competiției interne în ediția precedentă.

La volei fiind vorba de prima etapă a campionatului, acolo unde oaspetele, CSM București, vor beneficia și de aportul  jucătoarelor Kanami Tashiro, Kotoe Inoue (ambele Japonia), Maret Balkestein-Grothues şi Nicole Koolhas (ambele Olanda), plus antrenorul Ferhat Akbaş (staff-ul tehnic al Japoniei), care în aceste zile sunt agrenați în confruntările din Final six-ul  Campionatului Mondial de Volei feminin, din Japonia.

Programul zilei de 27 Octombrie, de la Târgoviște, este următorul.

Ora 16.30 – Sala Polivalentă din Târgoviște – BASCHET FEMININ: CS Municipal Târgoviște – CSM Satu Mare;

Ora 19.00 – Sala Polivalentă din Târgoviște – VOLEI FEMININ: CS Municipal Târgoviște – CSM București.

Sursa foto articol: www.csmtargoviste.ro-via Marius Tudor

Articolul precedentVideo| (Update)Exercițiu ISU: Alertă de cutremur de 7,5 grade
Articolul următorDrumul din munte rămâne închis încă o săptămână