Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița anunță persoanele interesate că pot urma un curs de calificare sau să acceseze unul dintre programe de formare profesională, prognozate să înceapă în luna noiembrie 2019.
Acestea sunt: 
– lucrător în structuri pentru construcții, instalator instalații tehnico-sanitare și gaze, barman, infirmier, operator introducere validare date, lucrător în comerț, contabil, inspector în sănătate și securitate în muncă, inspector resurse umane,coafor, cosmetician, electrician expoatare joasă și medie tensiune.
Documentele necesare înscrierii sunt:    
– actul de identitate;
– certificatul de naştere;
– actele de studii eliberate în condiţiile legii;
– actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.
Participanţii la programele de formare profesională beneficiază de:
– pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului;
– rechizite şi materiale de instruire, manuale;
– abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport;
– consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița este autorizată să organizeze cursuri de formare profesională în următoarele ocupații: agent de turism, baby sitter, barman,  brutar, bucătar, comunicare in limba engleză, coafor, confecţioner articole textile, cofetar-patiser,  contabil, cosmetician,  electrician electronist auto, frizer, lucrator în comerţ, lucrator structuri construcţii, inspector resurse umane, instalator T-S+G, măcelar, manichiurist-pedichiurist, operator introducere validare prelucrare date, ospătar şi sudor.
Solicițanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A° sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găești și Băleni.
Articolul precedentAcţionarii Electroaparataj, convocaţi ca să anuleze dizolvarea companiei
Articolul următorMemorandumul 5G cu SUA a fost desecretizat. România trebuie să evalueze furnizorii de echipamente