Paramedicii au intervenit de urgență la accidentul produs în urmă cu puțin timp pe DN 71, pe raza satului Bălteni, comuna Conțești. La locul accidentului violent a aterizat și un elicopter SMURD pentru a prelua una dintre victime.

În urma ciocnirii dintre două mașini, au rezultat trei victime. Una dintre ele a rămas încarcerată într-unul dintre autoturismele implicate.

Cele trei persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale și sunt transportate la spital.

Elicopterul SMURD a preluat o persoană care este mai grav rănită și o transportă la Spitalul Floreasca din București. Celelalte două persoane au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și sunt transportate la UPU Târgoviște.

Traficul se desfășoară pe un singur sens și se estimează că reluarea în condiții normale a acestuia va avea loc după ora 16.30.

„Două autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DN 71 Tărtășești – Târgoviște, în zona localității Conțești, județul Dâmbovița, rezultând rănirea a trei persoane”, a transmis și Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române.

Traficul se desfășoară pe un fir, dirijat, estimându-se reluarea în condiții normale după ora 16.30.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCasă mistuită de flăcări în Dâmboviţa.
Articolul următorDâmboviţa. Accident rutier pe DN71, pe raza localităţii Bălteni. Trei persoane rănite, dintre care una încarcerată, după impactul dintre două autoturisme