Momente groaznice întâmpinate de o tânără de pe Valea Dâmboviței, joi după-amiază. Femeia în vârstă de 26 de ani, de fel din comuna Bărbulețu, a fost rănită într-un accident rutier produs la intersecția Drumului Național 71 cu drumul județean 701.

Victima, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a fost transportată la spital pentru noi investigații medicale.

În violenta coliziune, a mai fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani, cin comuna Puchenii Mari. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„La data de 25 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Puchenii Mari, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția drumului național 71 cu drumul județean 701, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie, de 26 de ani, din comuna Bărbulețu”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentA fost desemnat câștigătorul licitației care va efectua lucrările de modernizare a DN 71 Târgoviște – Sinaia
Articolul următorPercheziţii în Dâmboviţa şi Ilfov la persoane bănuite de trafic de persoane şi proxenetism