Doi bărbați din Dâmbovița au fost amendați drastic de polițiști, după ce au fost prinși transportând material lemnos, fără a deține acte întocmite în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

La capătul mai multor verificări, oamenii legii au constatat că cei bărbați au transportat 149,47 metri cubi de material lemnos. Totodată, polițiștii au procedat la confiscarea valorică a materialului lemnos, respectiv a 106.696,67 de lei.

“În perioada 6-7 aprilie a.c., polițiștii de la Serviciul Ordine Publică au desfășurat activități pentru combaterea tăierii, transportului, deținerii, prelucrării și comercializării ilegale a materialelor lemnoase.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în ultimele 6luni, doi bărbați, în vârstă de 47 și 51 de ani, au transportat 149,47 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente întocmite în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Polițiștii au procedat la confiscarea valorică a materialului lemnos, respectiv a 106.696,67 de lei.

De asemenea, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Românii, amăgiți cu măsurile promise de Guvern. Eugen Teodorovici, soluții pentru facturile uriașe
Articolul următorDouă rachete au lovit gara din Kramatorsk! Cel puțin 30 de morți