Un bărbat din Târgoviște, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de polițiști pentru proxenetism. Tânărul este bănuit că, că în perioada 2011 – 2021, pe fondul unor relații de concubinaj urmate de încheierea unor căsătorii, ar fi determinat patru femei să practice prostituția în țări precum Olanda, Germania și Belgia, obținând foloase patrimoniale în valoare de de 14.510 de euro.

„Polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au continuat cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Astfel, la data de 27 septembrie a.c., față de un alt bărbat de 34 de ani, din Târgoviște, fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița

Totodată, la începutul săptămânii au alt bărbat din Târgoviște, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut tot pentru proxenetism. Acesta era bănuit că, în perioada 2016-2020, prin violență fizică și psihică, ar fi determinat două femei să practice prostituția în beneficiul acestuia, în țări precum Olanda, Germania și Cehia.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAccident în Pucioasa. Biciclist transportat la spital după ce a fost lovit de o maşină
Articolul următorDâmbovița. Accident între un autoturism și un microbuz de persoane