Un copil de 13 ani, din satul Decindeni, a trecut printr-un adevărat calvar în ultima jumătate de an! Băiețelul a fost amenințat, bătut și alungat în curte, pe timp de noapte, de tatăl său, în vârstă de 43 de ani.

După toate cele întâmplate, răbdarea mamei băiețelului a cedat definitiv și astfel și-a dat fostul soț pe mâna polițiștilor, reclamând tot ce s-a întâmplat în ultimele șase luni.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2022 – iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat în mai multe rânduri acte de violență asupra fiului acestuia, l-ar fi amenințat cu acte de violență, iar, pe timp de noapte, l-ar fi alungat din locuință în curtea imobilului.

Sâmbătă, tatăl copilului a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, pe parcursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin al acesteia, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, și-ar fi amenințat și agresat fiul.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentUn șofer beat și altul drogat, prinși la volan de polițiștii, pe șoselele din Dâmbovița
Articolul următorColiziune violentă între două autoturisme în Dâmboviţa