O femeie din Produlești, în vârstă de 55 de ani, a cerut sprijinul poliţiei după ce concubinul acesteia a vrut să intre peste ea în casă, deși avea ordin de restricție.
 
Speriată de cele întâmplate, femeia a cerut ajutorul polițiștilor care au sosit în scurt timp la fața locului. Oamenii legii l-au săltat pe bărbatul scandalagiu și l-au reținut pentru 24 de ore.

„Pe 22 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați de o femeie de 55 de ani, din Produlești, cu privire la faptul că un bărbat, concubinul acesteia, încearcă să pătrundă în locuință.

Polițiștii au constatat că față de bărbatul de 53 de ani, la data de 19 septembrie, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a măsurilor dispuse, amenințare și distrugere.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând să fie prezentat instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentLidl este primul lanț de magazine din România care adoptă programul redus, pentru a face economie. Noul orar, valabil de luni
Articolul următorPreședintele PPE: Bulgaria și România trebuie să devină state membre ale spațiului Schengen