Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut, în weekend, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 44 de ani. Persoana în cauză este acuzată că ar fi furat 100 de metri de bandă led care urma să fie folosită pentru iluminatul de sărbători a Parcului Mitropoliei din Târgoviște.

Bărbatul este acuzat că ar fi mai furat și niște fructe de la un stand, dar și patru jante și cauciucuri de iarnă, precum și un troler dintr-un imobil.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a precizat că persoana este bănuită că în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c. ar fi sustras două cutii ce conțineau 100 metri de bandă led, instalație care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște.

Cercetările sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., prin secționarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume și articole de vestimentație de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgoviște. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante și cauciucuri de iarnă și un troler”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCui îi e frică de Bobby Păunescu? Candidatura la prezidențiale, blocată de statul paralel. Marian Vanghelie, anunțul care dinamitează clasa politică: democrația, în impas
Articolul următorÎntârzie decizia privind majorarea salariilor. Sindicatele și patronatele se revoltă împotriva Guvernului