Un dâmbovițean în vârstă de 44 de ani a fost reținut de polițiști după ce a comis mai multe furturi pe raza municipiului Târgoviște în ultimele două luni.

Bărbatul este bănuit că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ar fi sustras două cutii ce conțineau 100 metri led, instalație care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei, din municipiul Târgoviște.

De asemenea, în noapte de joi spre vineri, din această săptămână, prin secționarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume și articole de vestimentație de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgoviște.

Totodată, în noaptea de 28 spre 29 septembrie, bărbatul ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante și cauciucuri de iarnă și un troler.

”La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 44 de ani.

Cercetările sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Pe parcursul zilei de 27 noiembrie, bărbatul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, se continuă cercetările.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBărbat acuzat de mai multe furturi, reținut de polițiștii din Dâmbovița
Articolul următorDâmboviţa. Bărbat prins fără permis și beat, la volan