În urma unui control efectuat în trafic, pe strada Stănică Ilie, din orașul Târgoviște, polițiștii au depistat luni seara un autoturism în care se aflau doi tineri care se aflau sub influența drogurilor. Oamenii legii au identificat șoferul, un tânăr de 34 de ani, din Băleni, dar și un pasager, de 35 de ani, din Târgoviște.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dar și alte documente procedurale, urmând să fie dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale.

„La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 19.35, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat, pe strada Stănică Ilie, din municipiul Târgoviște, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Băleni, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a prezentat un rezultat preliminar pozitiv în ceea ce privește consumul unor substanțe psihoactive.

De asemenea, în autoturismul condus de bărbat a fost identificat un pasager, bărbat, de 35 de ani, din Târgoviște, iar, în urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în două șervețele mai multe fragmente de materie vegetală de culoare verde-oliv”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Cătunele fără curent electric, dar cu piste de biciclete
Articolul următorMăsuri în punctele de trecere a frontierei în perioada minivacanţei de 1 Decembrie