Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați ieri, de un bărbat cu privire la faptul că este sustras material lemnos dintr-o pădure de pe raza localității Cojasca.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat 24 de cioate, esență ulm și salcâm, și două vehicule cu tracțiune animală în care se afla material lemnos, acestea aparținând unor tineri, de 23 și 25 de ani, din Cojasca, depistați la fața locului.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea materialului lemnos și a celor două vehicule, bunurile fiind lăsate în custodia unui ocol silvic.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere și sustragere ilegală de material lemnos, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel
Articolul următorDâmboviţa. Un bărbat, din Decindeni, reținut de polițiști pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice