Doi bărbați din județul Dâmbovița au fost reținuți pentru 24 de ore, astăzi, după ce în luna noiembrie a anului trecut au bătut cu sălbăticie un tânăr de 21 de ani, în apropierea orașului Găești.

Marți,  cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

“Pe parcursul acestei zile, 3 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați, în vârstă de 29 și 44 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, s-a stabilit faptul că, la data de 23 noiembrie a.c., bănuiții, în timp ce se aflau n extravilanul orașului Găești, ar fi agresat fizic un bărbat, de 21 de ani.

Mâine, 4 ianuarie, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAvocatul Poporului: Constituția României nu permite suspendarea contractului de muncă din cauza certificatului verde
Articolul următorDosarul COLECTIV, amânat 3 luni – Sentința definitivă va fi dată pe 3 martie