Doi tineri de 22 și 25 de ani riscă să ajungă la închisoare pentru infracțiunile comise!

În noaptea de 18 spre 19 aprilie, aceștia au pătruns în curtea unei biserici din Moreni și au furat zeci de căpriori si grinzi din lemn, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 8000 de lei. Mai mult de atât, tânărul de 25 de ani, ar fi condus un autoturism fără să dețină permis de conducere.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru faptele comise, iar apoi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

“La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 aprilie, doi tineri de 22 și 25 de ani, ar fi pătruns în curtea unei biserici din Moreni, de unde ar fi sustras 40 de căpriori și grinzi din lemn, fiind creat un prejudiciu estimat la 8.000 de lei.

Totodată, tânărul de 25 de ani, ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea autoturismului care ar fi fost utilizat de bănuiți pentru valorificarea materialului lemnos pe raza județului Prahova.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Față de aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentVoucherele de vacanță emise anii trecuți mai pot fi folosite doar câteva zile. Care este termenul limită
Articolul următorDavid Popovici este campion mondial și la 100 de metri! Dublă istorică realizată după 49 de ani