Trei persoane au fost rănite, miercuri de dimineață, după ce o butelie de aragaz a explodat într-o gospodărie din comuna Raciu. După ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgoviște.

În urma exploziei a fost afectată camera de locuit unde se afla butelia, nefiind urmată de un incendiu. Totodată, a fost afectată tâmplăria PVC, 3 fereste, 2 uși și 1 gard din tablă.

“Intervenție în urma unei explozii la o butelie de aragaz în localitatea Raciu. La locul evenimentului pompierii au constatat că în urma exploziei a fost afectată camera de locuit unde se afla butelia, nefiind urmată de un incendiu. În urma evenimentului, trei persoane, conștiente, primesc îngrijiri medicale de la echipajele SAJ și SMURD. Cele trei persoane rănite sunt transportate la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

La fața locului au acționat  pompierii de la Detașamentul Târgoviște, cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, iar SAJ cu un echipaj.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentTichete sociale. Când vor fi virați banii pentru următoarele două tranșe
Articolul următorDoi adolescenți din Târgovişte, prinşi de jandarmi în timp ce foloseau aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz