Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cândești au fost sesizaţi prin plângere de un bărbat de 81 de ani, din localitatea Cândești, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința acestuia de unde au sustras 5.000 de lei.

În urma activităților de cercetare desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, polițiștii de la Postul de Poliție Cândești și cei de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești au reușit să identifice principalul bănuit, un tânăr de 19 ani, din localitate, care ar fi sustras banii din locuința bătrânului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Bătrânelul a primit banii cu ochii înlăcrimați, mărturisindu-le polițiștilor că nu se aștepta să îi mai găsească.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMinistrul Educației, lămuriri despre testele de salivă. Se schimbă pentru o săptămână zilele de testare
Articolul următorDouă tone de produse din carne de porc, contaminate cu bacteria Listeria, retrase din magazine din 10 judeţe