Hoții de lemne din comuna Valea Mare, județul Dâmbovița, au fost sancționați aspru de polițiști, în urma unor verificări efectuate de polițiști, miercuri, 24 noiembrie.
Oamenii legii au legitimat 16 persoane, iar pentru neregulile descoperite au aplicat numai puțin de 18 amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei.
La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au acţionat pe raza localităţii pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat patru bărbați în timp ce transportau cu atelajele hipo 6 mᶟ de material lemnos, speciile carpen și gârniță, deși nu dețineau documente justificative de proveniență ori transport.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 16 persoane, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 15.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au în atenție în continuare acțiunile pentru prevenirea și combaterea exploatării, transportului, depozitării sau comercializării ilegale de material lemnos”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCertificat verde OBLIGATORIU. Alexandru Rafila anunță MĂSURI NOI, de săptămâna viitoare – cum se pregătesc autoritățile pentru valul 5 Covid
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Momente „emoționante” la predarea Ministerului Apărării VIDEO