Lucrări la Titu de reabilitare străzi și sistem de evacuare ape pluviale în zonele Fusea, Hagioaica și pe strada Mihai Viteazu.

Obiectivul de investiție face parte din proiectul integrat „Îmbunătățirea calității vieții populației prin investiții în infrastructura Orașului Titu”, finanțat prin POR 2014 – 2020, pe fonduri europene.

Investiția are în vedere lucrări de reabilitare, dar și lucrări noi, pentru 6.212 metri liniari, astfel: 6 străzi în zona Hagioaica, lungime totală proiectată străzi, conform Studiului de fezabilitate = 2.247 ml, 6 străzi în zona Fusea – lungime totală proiectată străzi, conform Studiului de fezabilitate = 3.277 ml, strada Mihai Viteazu – lungime totală proiectată, conform Studiului de fezabilitate = 688 ml.

Lucrările de intervenție propuse sunt lucrări de drum, iar lucrările noi constau atât în lucrări de drum (trotuare, spații verzi etc.), cât și în lucrări de canalizare, inclusiv montaj utilaje/ echipamente tehnologice (stații de preepurare și stații de pompare).

Valoarea totală a obiectului de investiţii este de 11.372.918,49 lei, din care construcţii-montaj (C+M): 9.115.871,02 lei, cu TVA.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentNoi reguli pentru a intra în Bulgaria valabile de miercuri, 1 septembrie
Articolul următor1313 noi infectări cu SARS-COV-2! Situația în fiecare județ