Un bărbat de 47 de ani a fost găsit mort, vineri, în propria casă din Iedera. Criminaliştii vorbesc despre o moarte suspectă, în condițiile în care omul nu suferea de vreo boală.

Cu toate acestea trecea printr-o depresie pentru că divorţase şi muncea foarte mult în condiţii de stres atât acasă, cât şi la serviciu. Mama lui, bolnavă, l-a descoperit căzut lângă biroul pe care încă se afla calculatorul deschis.

Bărbatul locuia singur în comuna Iedera, după ce soţia şi cei doi băieţi au plecat în altă localitate. Muncea în trei schimburi şi avea grijă de gospodăria de la ţară, dar şi de mama lui, care e bolnavă şi stă într-o cameră alăturată. Ea a observat lumina aprinsă în plină zi şi l-a găsit fără suflare.

Poliţiştii spun că este vorba despre o moarte suspectă. Trupul fără viaţă a fost preluat de cei de la Serviciul de Medicină Legală, iar după ce se va face autopsia se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Sursa: Pro TV

Articolul precedentAtenție! Nu vă aventurați cu mașina pe drumurile montane, din Dâmbovița.Riscați permisul și integritatea fizică
Articolul următorŢuţuianu susține că scopul apariției înregistrărilor este denigrarea sa prin „practici securiste”