Scandal uriaș pe o stradă din comuna I.L. Caragiale…din cauza unei țeve de apă!

Patru bărbați din localitate, cu vârste cuprinse între 31și 64 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce s-au luat la bătaie.

Cei patru scandalagii sunt bănuiți că, joi seara,  în timp ce s-ar fi aflat pe strada Furtuna din localitate, pe fondul unui conflict privind amplasarea unei conducte de apă din zonă, bărbații s-ar fi agresat fizic reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Totodată, ulterior, unul dintre bărbați, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat de 39 de ani, în această situație fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

“La data de 2 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 64 de ani, din comuna I.L. Caragiale, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie” se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Astăzi, cei patru bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBiciclist lovit mortal de o mașină pe un drum județean din Dâmboviţa
Articolul următorCod portocaliu de viituri pe râuri din 12 judeţe, până duminică la prânz. Sunt vizate bazine hidrografice din Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Prahova şi Ilfov