Polițiștii din Dâmboviţa au efectuat, pe parcursul zilei de marți, acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

Astfel, au fost organizate 78 patrule și utilizate 70 de mijloace auto, dintre care 6 dotate cu aparate de măsurare a vitezei de deplasare și pentru supravegherea traficului rutier.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 33 de evenimente, dintre care 15 au fost semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 20 de infracțiuni, dintre care 12 au fost contra persoanei și 5 contra patrimoniului.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 213 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 66.375 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

„La data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDe când se pot folosi tichetele sociale de 250 lei în magazinele Lidl
Articolul următorLegile Puterii: Români, nu vă lăsați cuprinși de rău! Căutați binele!