O societate comercială din comuna Băleni comercializa produse de protecție a plantelor care aveau termenul de valabilitate expirat. Acest lucru a fost depistat, la mijlocul acestei săptămâni, de polițiștii care au efectuat un control la unitatea comercială din localitatea dâmbovițeană.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal și au procedat la indisponibilizarea a 11 kilograme de produse periculoase.

“La data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu specialiști din cadrul Oficiului Fitosanitar Dâmbovița, au efectuat un control la o societate comercială din localitatea Băleni.

În urma activităților desfășurate, s-a constatat că ar fi fost oferite spre comercializare produse de protecție a plantelor care aveau termenul de valabilitate expirat.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea celor 11 kilograme de produse periculoase, iar, în cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor care au devenit deșeuri, conform prevederilor art. 98 din O.U.G. 165.2005”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPrima Doamnă a SUA, Jill Biden, ajunge vineri în România. Programul vizitei
Articolul următorDâmboviţa. Accident rutier pe Autostrada A1, la kilometrul 64, la Ulieşti