Momente cumplite, joi seară, pentru o șoferiță de 47 de ani!

Femeia a rămas blocată în propriul autoturism după ce a fost implicată într-un accident rutier, pe raza satului Valea Voievozilor, comuna Răzvad.

După ce fost extrasă din autoturism de pompierii militari, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În accident a mai fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 34 ani, potrivit polițiștilor.

“Se acționează pentru deblocarea persoanei, concomitent cu asigurarea măsurilor de prevenire și protecție. Persoană blocată a fost extrasă din autoturism și preluată de echipajul SAJ Dâmbovița pentru îngrijiri medicale. Persoana era conștientă”, se arată intr-un comunicat ISU Dâmbovița.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială de intervenție.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET. Un om, ajuns în Rai, i-a cerut lui Dumnezeu să-i descopere viaţa pe care a trăit-o
Articolul următorTanczos Barna: De vineri e în funcţiune sistemul de trasabilitate a deşeurilor. Niciun transport nu intră în țară fără verificare