Bărbatul, de 47 de ani, depistat in trafic in cursul zilei de ieri a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Ca urmare a continuării cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un bărbat, in vârsta de 47 de ani, oprit în trafic pentru control în cursul zilei de ieri, 10 februarie, pe raza localității Priseaca.

În sarcina acestuia s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu permisul de conducere anulat și refuz de recoltare probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau a prezentei substanțelor psihoactive, fapte prevăzute de art. 335 și art. 337 din Codul Penal.

Astazi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Targoviste, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentEdiție specială „Legile Puterii,” cu Alexandra Păcuraru
Articolul următorEXPLOZIE de cazuri cu COVID-19 în școli. ZECI de elevi și profesori infectați! Sorin Cămpeanu: „Apar probleme tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate”