Un tânăr de 18 ani a intrat, miercuri, pe mâinile polițiștilor după ce a produs un accident rutier pe strada Constantin Brâncoveanu, pe raza localității Doicești.

După mai multe verificări efectuate de oamenii legii, aceștia au depistat că adolescentul nu poseda permis de conducere și autoturismul pe care l-a condus avea plăcuțele cu număr înmatriculare retrase din circulație. Pentru infracțiunile comise, adolescentul s-a ales cu un dosar penal din partea polițiștilor.

„La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au protocolat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Astfel, polițiștii au constatat că, pe strada Constantin Brâncoveanu, din Doicești, un tânăr, de 18 ani, din localitate, ar fi condus un autoturism care avea plăcuțele cu număr de înmatriculare retrase din circulație, iar la intersecția cu strada Bărbătești, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânărul de 18 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuare a reieșit că autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către proprietar, un bărbat de 20 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul  fără permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autoturism având plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare și încredințarea unui autoturism pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se află în una dintre situațiile prevăzute la alin. (1) sau alin.(2) din art. 335 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmboviţa. Accident între două autoutilitare, la Odobeşti. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următorAcţiuni în penitenciare, pentru combaterea traficului de droguri şi operaţiunilor cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive