Doi tineri de 15 și 23 de ani, care în cursul nopților de 5 spre 6 și 6 spre 7 iunie au spart două magazine alimentare din comuna Crângurile, au fost identificați de către polițiștii dâmbovițeni.

Joi, 10 iunie, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, sprijiniți de jandarmi și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile a trei tineri, doi dintre aceștia în vârstă de 15 și unul de 23 ani, din comuna Crângurile, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din codul Penal.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în sarcina acestora s-a reținut că, în cursul nopții de 5 spre 6 iunie a.c., respectiv 6 spre 7 iunie a.c., prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta a două magazine alimentare din comuna Crângurile, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (produse alimentare, băuturi alcoolice, detergenți).

Tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 11 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma perchezițiilor, au fost identificate o parte din bunurile sustrase, acestea fiind recuperate și restituite societăților prejudiciate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: Realitatea de Dambovita