Accident violent, luni după-amiază, pe raza comunei Adânca, județul Dâmbovița. Un șofer a intrat cu TIR-ul pe care îl conducea într-un gard.

În urma nefericitului eveniment rutier, șoferul s-a rănit. Acesta a fost extras din cabina mastodonului în stare de inconștiență. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgoviște.

Tot acolo la locul accidentului, pompierii au mai identificat o persoană care a făcut atac de panică.

“Intervenție în cazul unui accident rutier in comuna Adânca. Din primele informații un TIR a intrat într-un gard, o persoana este inconștientă.

Acționează Detașamentul Moreni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare.

La locul accidentului forțele de intervenție au identificat șoferul în stare de inconștiență nu este încarcerat și poate fi extras fără manevre de descarcerare.

La locul accidentului a mai fost identificată o persoana cu atac de panică căreia i se acordă îngrijiri medicale de către echipajul SMURD.

Șoferul a fost preluat de un echipaj SAJ DB și este transportat la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita