FOTO: Facebook / Leonardo Badea
FOTO: Facebook / Leonardo Badea
Președintele ASF, Leonardo Badea, fost deputat PSD de Dâmbovița, a fost ales cu unanimitate de voturi în funcția de viceguvernator BNR.
„Mulțumesc tuturor colegilor mei din Parlamentul României pentru validarea de astăzi, din plenul reunit, dată echipei de conducere a BNR! Sunt sigur că ne vom îndeplini cu profesionalism obiectivele asumate în mandatul obținut”, a scris Badea, pe pagina sa de Facebook.
Cei nouă viitori membri ai Consiliului de Administrație – inclusiv Leonardo Badea, actualul Președinte al Autorității de Supraveghere Financiară – au primit aviz favorabil, în unanimitate.
Leonardo BADEA a fost reales, în noiembrie 2018, Președinte al Consiliului ASF, după ce a preluat această funcție în iunie 2017.
Anterior, deputatul PSD de Dâmbovița a ocupat funcțiile de Președinte Comisia de Buget – Finanțe, Parlamentul României – Camera Deputaților, în perioada 2016-2017; Președinte Comisia Reunită de Control a Curții de Conturi Parlamentul României, între 2015-2016, Secretar al Comisiei de buget – finanțe, activitate bancară și piață de capital din Senatul Românie (2012 – 2016).
De asemenea, el a fost Prorector, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, în 2012, dar și Decan la Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Valahia”, în perioada 2008 – 2012.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentO nouă întâlnire „Seara de carte la Târgovişte”, la sediul Bibliotecii Judeţene
Articolul următorCalificare în turul doi, la dublu, pentru Sorana Cîrstea, în turneul de la Wimbledon