La sfârșitul săptămânii trecute, Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit vizita omului de cultură Dan Puric. Acesta a vizitat campusul universitar și a participat la o discuție liberă cu membrii Consiliului de administrație.

Prorectorul pentru cercetare și creație universitară, prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu, a vorbit despre activitatea din domeniul cercetării și inovării, dar și despre procesul educațional, despre faptul că universitatea are grad de încredere ridicat și toate specializările din cadrul ei sunt acreditate.

Dan Puric a susținut un monolog impresionant, presărat cu momente de umor veritabil.

Cunoscutul regizor și actor român a jucat atât în piese de teatru, cât și în filme. Spectacolele sale de pantomimă au fost reprezentate în mai multe țări. A primit numeroase premii, dintre care amintim: marele premiu UNESCO pentru dezvoltare culturală, marele premiu al Fundației Anastasia, ordinul național Steaua Română în grad de cavaler, două premii UNITER, premiul Aristizza Românescu al Academiei Române. Volumele sale, printre care „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn”, „Suflet românesc”, „Să fii român”, au un farmec aparte. Dan Puric are frumusețea omului credincios și a românului patriot.

 

Articolul precedent375 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă
Articolul următorFirmele care fac drumul de la gară, vânate de CJD: „mobilizare insuficientă”