Târgovișteanca Sorana Cîrstea a fost eliminată, de A. Riske, în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Shenzen, din China. Sorana a fost de nerecunoscut, în disputa reluată vineri, după ce a fost întreruptă din cauza ploii, pe parcursul zilei de joi.

Întreruperea în trei rânduri a disputei dintre Cîrstea (84 WTA) și Riske (62 WTA), pe parcursul zilei de joi, și apoi amânarea meciului pentru vineri (04.01.2018) și-a pus amprenta în mod nefericit în evoluția târgoviștencei. Vizibil marcată de schimbarea programului Cîrstea a evoluat modest și nu a reușit mai nimic din ce și-a propus.

În aceste condiții Riske a reușit să câștige opt din nouă game-uri în debut de meci, la reluarea partidei ducând scorul la 7-5, 2-0, pentru ea. În final, după 1h și 39 min., partida s-a încheiat cu victoria americancei, ce a dominat meciul, aproape de la un capăt la altul, la reluarea acestuia.

Sorana Cîrstea – A. Riske 5/7,1/6

Sorana rămâne cu un premiu de 13.121 de dolari și 60 de puncte WTA, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Shenzen. Campioană en-titre a turneului este Simona Halep (câștigătoare în 2018), numărul 1 mondial neparticipând la ediția din acest an.

Articolul precedentUn tânăr din Dâmbovița a provocat un accident rutier grav, pe DN 1, în care patru persoane au fost rănite
Articolul următorPrognoza meteo până pe 13 ianuarie. Ploaie, lapoviţă şi ninsoare și zone cu minime de -16 grade