Performanța promovării în liga I de fotbal, a echipei Chindia Târgoviște, continuă să producă reacții. Șeful serviciului artistic, al Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște, spune că nu s-a bucurat deloc de această performață. Ba din contră. Declarația surprinzătoare a fost făcută chiar într-o conferință de presă.

Șeful serviciului artistic al Tetrului „Tony Bulandra”, Liviu Cheloiu, a făcut declarația chiar în timpul unei conferințe de presă, prilejuite de festivalul artelor spectacolului „Babel”, ce are loc în aceste zile la Târgoviște.

FotoLiviu Cheloiu- șef Serviciu Artistic, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște

„Când toată lumea se bucura că echipa de fotbal a oraşului a promovat în Liga I eu eram trist, pentru că ştiu ce va urma. Sunteți o echipă de liga I, sunt şi microbist, mă bucur şi îi felicit pe cei de la Chindia Târgovişte, dar mă întristeaz numai când mă gândesc la bugetul de întreţinere a unei echipe de Liga I. Mă gândesc de unde or să se ia aceşti bani (n.m. primăria Târgoviște)? Probabil că de la parcuri şi ….”.”

Declarație Liviu Cheloiu, conferință de presă (30 mai 2019)

Foto– Teatrul „Tony Bulandra” 03.06.2019

Echipa de fotbal Chindia Târgoviște este finanțată din fonduri publice, bugetul fiind asigurat de către Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște. Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște este deasemenea finanțat din fonduri publice, iar Festivalul artelor spectacolului „Babel” este finanțat din bugetul Primăriei Târgoviște. Finanțarea este asigurată prin aprobarea bugetului la început de an, astfel că este exclusă tăierea fondurilor dintr-o secțiune și alocarea lor către o alta, așa cum sugerează șeful serviciului artistic din cadrul Teatrului „Tony Bulandra”. Bugetul Festivalului Babel este asigurat, de Primăria Târgoviște, separat de bugetul instituției (teatrul Tony Bulandra), fiind aprobat la secțiunea evenimente, organizate de instituția teatrală, în fiecare an.

Articolul precedentI se cere demisia lui Carmen Dan. Sindicaliștii amintesc de moartea unui polițist din Târgoviște
Articolul următorNu mai scăpăm de ploi. Nou Cod Galben emis de meteorologi, pentru Dâmbovița