Acțiune de amploare desfășurată in dimineața zilei de 30 ianuarie de polițiștii dâmbovițeni, însoțiți de cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale și jandarmi. Aceția au descins la domiciiliile mai multor persoane de pe raza a patru localități dâmbovițene. Persoanele sunt suspectate de furturi de combustibil din rezervoarele mașinilor sau anexe gospodărești, fapte săvârșite în luna ianuarie 2020.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au desfășurat cinci percheziţii pe raza localităţilor Gura Ocniței şi Moreni, la persoane bănuite de comiterea infracţiuni de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut că, în cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor vehicule și mai multe bunuri din cadrul unor societăți comerciale și anexe gospodărești.

În cauză, se continuă cercetările pentru probarea activități infracționale, cinci persoane fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au descins la domiciliile a 5 persoane, din Târgoviște și Ocnița.

Patru dintre acestea sunt bănuite că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., ar fi sustras diferite bunuri din mai multe anexe gospodărești.

Totodată, în sarcina unei persoane, un bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, polițiștii au reținut că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta ar fi agresat un bărbat cu o bâtă de baseball.

Polițiștii au pus în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și jandarmi.

Articolul precedentO persoană a fost rănită după ce a intrat cu autoturismul într-o autospecială de Poliție, pe DN 71, la Doicești
Articolul următorPSD Dâmbovița vrea să îl facă cetățean de onoare pe artistul Tudor Gheorghe, în toate localitățile conduse de social-democrați