Echipa de baschet a CSM Târgoviște continuă prestațiile extrem de slabe, din campionat. După ce au pierdut, pe teren propriu, la o diferență de 30 de puncte, în precedenta etapă, echipa târgovișteană a stabilit un alt record negativ. Înfrângere la peste 40 de puncte, în deplasarea de la Satu Mare.

De trei ori s-au întâlnit, până în această seară, CSM Târgoviște și CSM Satu Mare, în actuala ediție de campionat, toate confruntările fiind echilibrate (două victorii Satu Mare și o victorie Târgoviștea). Ce-a de-a patra confruntare se anunța a fi la rândul ei una echilibrată, numai că se pare că CSM-ul din Târgoviște a uitat să joace baschet. În confruntarea din nordul țării, pe teren nu a existat decât echipa gazdă, scorul spunând absolut tot despre o confruntare fără istoric.

CSM Satu Mare- CSM Târgoviște 82-41 ( 18/13, 17/11,28/11,19/6)

Dacă la pauză diferența a fost de doar 11 puncte, în a doua repriză CSM Târgoviște a părut că a abandonat definitiv speranțele, astfel că la final tabela a arătat un neverosimil 82-41, cu gazdele din Satu Mare reușind exact dublul punctelor Târgoviștei.

S-au remarcat, de la gazde, D.Loyd (22 puncte) și B. Denson (21 puncte). De la echipa târgovișteană doar Ancuța Stoenescu (13 puncte) fiind mai aproape de prestațiile precedente, într-un meci în care statisticile Târgoviștei sunt catastrofale: aruncări de 2 puncte-8/29 (27%), trei puncte- 6/25(24%), aruncări libere 7/13 (53%)

Foto articolCSM Satu Mare, facebook.

Articolul precedentAccident cu trei răniți, în centrul Târgoviștei
Articolul următorPrimăria Târgoviște și CJ Dâmbovița participă la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară