Chindia Târgoviște a obținut cea de-a șasea victorie consecutivă, în campionatul ligii secunde de fotbal.

Echipa antrenată de Viorel Moldovan, s-a deplasat, pentru meciul contând pentru etapa a 13-a, la Clinceni, pentru o confruntare cu liderul campionatului Academica.

Cele două echipe au avut următoarea alcătuire:

Academica: Oct. Vâlceanu – Fl. Achim, Andr. Răuţă, Patriche (cpt.), Dobrescu – Găină, Bg. Barbu – Nicola, Rob. Ion, Horşia – Ad. Stoica
Rezerve: Cr. Andrei – Vl. Mihalcea, Gliga, C. Gheorghe, Mih. Şandru, Vas. Olariu, Şut
Antrenor: Ilie Poenaru

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitraşcu – Liv. Mihai, D. Novac – Cr. Neguţ, Andr. Şerban, Cherchez (cpt.) – D. Florea
Rezerve: Ius. Popescu – Rogoveanu, Andr. Lungu, Vătavu, Alin Manea, Mihaiu, Acasandrei
Antrenor: Viorel Moldovan

Într-o primă repriză echilibrată, cu ocazii de ambele părți, singurii care au reușit să modifice tabela au fost oaspeții. În minutul 40 căpitanul Chindiei, Cristian Cherchez a reușit deschiderea scorului, cu un șut plasat din interiorul careului. Acesta a fost și scorul pauzei( Clinceni-Chindia 0-1)

În cea de-a doua repriză, deși au încercat, gazdele de la Clinceni nu au reușit să marcheze, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria Chindiei, ce, cu cele trei puncte acumulate, urcă pe poziția secundă în clasament (29 de puncte), la un singur punct în spatele liderului Sportul Snagov (30 de puncte).

Articolul precedentReguli noi pentru amenzile de circulație.Contravenienții pot „scăpa” mai ușor.
Articolul următorAdolescentă dispărută de la domiciliu. Orice informație poate fi utilă