Mai multe drumuri județe din Dâmbovița rămân închise circulației auto sau au fost incluse în zona de atenționare pentru participanții la traficul auto. DJ 713, aflat la mare înălțime (munții Bucegi, zona Dichiu) este în continuare închis, pe o porțiune de 8 km.

Imagine

Imagine

Foto-DJ 713 Dâmbovița

Consiliul județean Dâmbovița a publicat lista drumurilor cu probleme în această perioadă a anului. Pe mai multe DJ-uri (drumuri aflate în administratea CJ Dâmbovița) circulația rutieră este închisă.

  1. DJ 713, sectorul Șaua Dichiului (zona Cabana Dichiu) – intersecție Piatra Arsă, km 8+460 -16+383 a fost închis circulației în perioada 09.12.2019 – 31.03.2020;
  2. Pe DJ 714A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Brăteiului, traversarea pârâului Rătei, la km 7+600 se realizează pe podul provizoriu din tuburi prefabricate, deoarece podul existent a fost avariat;  
  • Lucrările la podul nou sunt în derulare;
  • Se vor respecta semnificațiile indicatoarelor rutiere de restricționare a circulației atât pe sectorul de drum cât și pe poduri.
  1. Podul pe DJ 702A peste râul Argeş la Pătroaia este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale.

Anunță CJ Dâmbovița. Deasemena pe DJ 503, DJ 710 Pucioasa-Bezdead, circulația se desfășoară cu dificultate.

  • Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.
Articolul precedentAtenție la…neatenție! Sfaturi utile de la pompieri
Articolul următorUpdate| 500 de milioane de lei ajutor de stat pentru primării. Comuna dâmbovițeană Uliești, proiect separat de ajutor