Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii dâmbovițeni, în data de 13 ianuarie, după ce au fost identificați ca fiind autorii unui accident de circulație. Cei doi intraseră cu mașina într-un stâlp, pe DN 71, la Doicești, unul dintre ei fiind rănit. Pentru că șoferul nu avea carnet de conducere au încercat să șteargă urmele accidentului, sperând că nimeni nu va afla nimic.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

Se pare însă că ziua de 13 a fost cu ghnion pentru cei doi dâmbovițeni. Asta după ce polițiștii au descoperit că:

„La data de 12 ianuarie a.c., pe drumul national 71, pe raza localitatii Doicesti, s-a produs un accident de circulatie in urma caruia un pasager din autoturism a suferit vatamari corporale usoare.

In urma activitatilor desfasurate, politistii de la Serviciul Rutier au stabilit ca autoturismul a fost condus de un barbat din Vulcana-Pandele care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si care nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a lovit un stalp din afara partii carosabile.

Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto, impreuna cu un pasager din autovehicul, ar fi modificat si sters urmele de la fata locului si ar fi parasit locul producerii accidentului rutier fara incuviintarea politiei.”

In seara de 13 ianuarie, politistii de la Serviciul Rutier al IPJ Dâmbovița au procedat la reținerea celor doi bărbați, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 14 ianuarie, sa fie prezentați in fața magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

Articolul precedentLegiştii nu au putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu. Motivul este tulburător
Articolul următorAcțiune de identificare a hoților de curent. Opt proprietari din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, sunt acuzați acum de furt