Un bărbat și o femeie, ambii din județul Dâmbovița, au fost încarcerați, de polițiștii dâmbovițeni, în ultimele ore. Bărbatul a comis infracțiuni contra circulației pe drumurile publice, în vreme ce femeia era căutată pentru furt, de autoritățile italiene.

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în colaborare cu efective de la Secția nr. 10 Poliție Rurală Petrești, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat din localitatea Corbii Mari.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Acesta a fost condamnat la 1 an și  10 luni de închisoare pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița o femeie de 31 de ani, din Gulia, pe numele căreia Curtea de Apel Ploiești a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea de fapte penale prevăzute de Codul Penal Italian, respectiv tentativă de furt multiagravat în complicitate.

Articolul precedentProgramul „10 pentru Siguranță!” a ajuns în școlile dâmbovițene
Articolul următorAioani aduce un punct pentru Chindia, în disputa cu Sepsi